22 februari 2011

Eames stoelen

Ik ben al heel lang op zoek naar Eames stoelen. Maar dan niet de originele, maar een replica. Voor de originele Eames stoelen leg je al snel een paar honderd euro neer. Ik vind het design van de Eames stoel erg mooi en tijdloos. Vooral het onderstel in combinatie met de kunststof zitting maakt deze stoel tot een eyecatcher. Na lang zoeken heb ik replica's gevonden vanaf 69 euro per stuk.




Je vindt de stoelen hier:
Eames DAR of DAW
Eames rocker
Eames DSR

7 opmerkingen:

  1. Hallo,
    Hoe bevielen de replica stoelen, zijn ze net zo mooi als de originele? En waar zit het verschil in? Ik ben namelijk ook aan het twijfelen of ik replica stoelen online ga bestellen. Ik hoor het graag van je.
    Groetjes Jenny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. LooksLikeDesign11 juli 2011 om 20:38

    Hallo Jenny,

    De replica's zien er erg mooi uit en ze zitten ook nog eens lekker! Zou je niet verwachten misschien voor die prijs, maar is het zeker waard!

    Ben benieuwd hoe ze je bevallen!
    Groetjes Annika

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Alle drie de links geven een bij mij een foutmelding, wat jammer is want ik ben erg benieuwd! Kun je de URL's geven misschien? Bij de Eames Rocker geeft die aan dat de advertentie niet meer bestaat. Too bad. Gelukkig ga ik toch voor de andere stoelen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ik zie dat je links niet meer doen maar ik heb ze laatst gekocht via www.eamesstoelen.com

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi, ik heb laatst via http://eames.bekijknu.nl 8 reproductie DAR stoelen gekocht. Ben zeer tevreden. Goede kwaliteit en staan prachtig.
    Bij thuiskomst bleek er een plastic dopje te ontbreken. Dit werd gelijk de volgende dag toegestuurd door de verkoper. Aanrader!
    Roberto Jansen

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hey roberto Jansen als ik via jou site ga en dan op de pijl duw kom ik op andere site namelijk...https://dominidesign.com/nl
    Kan dit? Heb je ze ook op deze site besteld? Kan iemand me zeggen waar best is wil ze graag bestellen!!! Maar geen idee via internet waar het betrouwbaar en goed is...

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...